Excursions de tardor prop de Girona

Que el fred no et deixi tancat a casa

El fred ha arribat però no podem deixar que acabi amb les nostres ganes de sortir de casa: les excursions no són només per a l’estiu, i la tardor és un gran moment per redescobrir indrets que fa anys que no visitem o que directament encara no hem visitat mai. I és que amb un cop de cotxe som a prop de molts pobles fantàstics on podrem passejar, menjar i descobrir. 

 

Camprodon

Tots hem visitat algun cop el poble que dóna nom a una de les valls més boniques de la nostra terra: la Vall de Camprodon. Encara que sembli que Camprodon n’és la capital comercial pels seus carrers amb botigues, no podem negar l’encant de seu Pont Nou i dels seus carrerons. A més tenim ben a prop Setcases o Beget, del qual en parlarem més endavant. 

 

Rupit

Menys de 300 habitants en un poble amb més de mil anys d’història. Rupit, conegut pel seu pont i la seva proximitat amb el salt de Sallent s’ha convertit en un must de les excursions per Catalunya. Un petit poblet amb cases antigues de pedra i carrers empedrats i estrets.

 

Beget

Amb poc més de 20 habitants, Beget és un poble medieval que sembla que hagi quedat congelat en el temps. Encara que actualment pertany a Camprodon, fins fa menys de 50 anys encara pertanyia a la comarca de l’Alta Garrotxa. No us enganyarem: el poble és petit i amb una horeta el tindreu tot vist. Això sí: que no us espantin les curves per arribar-hi perquè no us el podeu perdre. Estem segurs que us encantarà! 

 

Castellar de n’Hug

El riu Llobregat neix amb tota la força de la naturalesa, entre les pedres i els rocs a Castellar de n’Hug. Des del poble fins al seu naixement hi ha només un quilòmetre en una ruta de senderisme apta per a totes les edats i condicions, tot i que no la podreu realitzar amb cadiretes o cadires de rodes. Aquesta visita la podem realitzar durant tot l’any però us recomanem fer-la després d’unes quantes pluges per veure com el torrent baixa amb una potència màxima.

 

Montserrat

Una visita obligada per a tots els catalans: el seu monestir, la ja arxifamosa Moreneta, les muntanyes amb formes impossibles i les mil possibilitats que ofereix per arribar-hi ja sigui a peu, en bicicleta, en cremallera o en telecabina fan que Montserrat sempre ofereixi noves opcions per qui la vulgui visitar. 

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars