Nous mètodes per a nous reptes: Prepara’t

Fa uns mesos que Prepara’t va obrir les portes al centre de Girona. És un nou centre acadèmic d’Oposicions, Proves d’Accés a la Universitat i altres proves i exàmens oficials ubicat al centre de Girona.

 

La Selectivitat 2020 cada vegada està més a prop i molts estudiants comencen a preparar-se els exàmens i a Prepara’t ja ho tenen tot llest per ajudar a futurs universitaris a què les PAU siguin tot un èxit.

 

A banda, també realitzen un munt de cursos com ara el curs d’Administratiu de les Corporacions Locals, o des de cursos per accedir als Cossos i Forces de Seguretat fins a Zelador de l’Institut Català de la Salut.

 

Amb un gran ventall de possibilitats per a tots els àmbits, els professionals que hi treballen porten més de 17 anys d’experiència en el món de l’ensenyança, com és el cas d’en Dani, que encapçala aquest projecte, i que es dedica a la docència particular i universitària.

 

Encara que les seves instal·lacions siguin noves, darrere d’aquest projecte s’hi amaguen anys d’experiència i una gran passió per la feina. El seu objectiu principal és oferir a tothom formació necessària per afrontar un futur professional amb garanties.

Els cursos de Prepara’t

Com ja hem avançat, al centre Prepara’t hi trobaràs cursos per a opositar a diversos llocs de treball, destacant la banda més administrativa, per a poder treballar com a Administratiu a un ajuntament o accedir al Cos Superior d’Administració de la Generalitat, passant per cursos per poder exercir de Mosso d’Esquadra, Bomber o Policia Local, entre molts d’altres.
Ja són molts els que han aconseguit places dins de l’Administració Pública gràcies a la seva formació a Prepara’t.

 

Des de la seva pàgina web hi podreu trobar tota l’oferta actual, a més de les convocatòries vigents a diferents administracions locals a la província de Girona.

 

La personalització dels estudis és un dels trets principals que fan que molts estudiants es decantin per Prepara’t. A partir d’un mètode adaptat i personalitzat a mida de les necessitats de cada estudiant es permet portar a cada un el seu ritme d’estudi.
En canvi, en les classes presencials, els grups compten amb un màxim de 8 estudiants per tal de garantir un rendiment més elevat i una major taxa d’èxit.

Participa al concurs per guanyar una plaça al Curs Intensiu de Prepara’t

Aquest mes de Juny l’acadèmia Prepara’t llança un concurs on es podrà guanyar una plaça al seu Curs Intensiu de les Corporacions Locals. Trobareu tota la informació sobre el concurs al seu blog. Per participar caldrà que estigueu molt atents al seu compte d’Instagram. Els trobareu a @preparatestudis.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars