S’amplien els horaris de la Girocleta!

A partir d’avui, la Girocleta amplia l’horari de funcionament i començarà a prestar el servei a les 5.30 h del matí, mitja hora abans del que es feia fins ara. El servei municipal de bicicletes estarà a disposició de les persones usuàries, per tant, durant dinou hores i trenta minuts cada dia, ja que l’últim ús es pot fer fins la 1 h de la matinada.

 

Amb aquesta decisió, l’Ajuntament de Girona dóna resposta a una demanda ciutadana que ha pres força en els darrers mesos reivindicant la necessitat d’avançar l’horari per facilitar l’accés a la feina a algunes persones usuàries. “La Girocleta és un servei pensat per a la ciutadania de Girona i per donar resposta a les seves necessitats de mobilitat. Per això, escoltem totes les peticions de millora i intentem implantar-les. Aquesta setmana començarem aquest nou horari i estem segurs que al principi hi haurà incidències, per això demanem la col·laboració i la comprensió de la ciutadania alhora que treballarem des del primer moment per solucionar-ho”, ha remarcat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

 

Actualment Girona compta amb vint estacions de Girocleta repartides per tota la ciutat, 225 bicicletes operatives al carrer, 3.300 persones usuàries de Girocleta i una mitjana de més de 2.000 viatges cada dia.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars