Nou König al cor del Barri Vell

El rei de la restauració a Girona obrirà un nou restaurant per a aproximadament 400 persones a les escales de la Pujada Sant Martí, un escenari emblemàtic de la ciutat i sens dubte dels més fotografiats.

Aquest König estarà situat al cantó del cafè Le Bistrot, on hi havia la Fusteria Lladó i el taller de cromatges Ensesa. Segons han pogut avançar aviat s’iniciaran els tràmits per obtenir la llicència d’obres amb l’Ajuntament.

Tot i això, aquesta no serà l’única obertura, ja que s’inauguraran dos locals més, un a Vic i un altre a Blanes. Recordem que actualment el König ja compta amb més d’una desena de restaurants escampats arreu de la ciutat de Girona, altres localitats gironines i un parell més a la ciutat comtal.

 

Estil König mantenint l’essència i història de l’espai

L’antic cinema Odeon, que com ja hem dit, posteriorment va passar a convertir-se en una fusteria,  és un lloc que encara avui dia guarda l’essència del passat, amb una volta on hi havia un escenari, restes de murals a les parets… un lloc amb molta història que pel que s’ha pogut conèixer, volen intentar mantenir.

És per aquesta raó que aquest nou König promet!

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res