ElCamí Summer Market: el primer market a PGA Catalunya Resort

PGA Catalunya Resort, a Caldes de Malavella (La Selva), s’apunta a la tendència dels markets estivals amb una nova proposta: ElCamí Summer Market. El seu entorn natural es convertirà en un escenari on l’artesania, la moda, l’oci i la creativitat seran els màxims protagonistes.

L’Hotel Camiral, situat al complex de golf, acollirà aqueset juliol el seu primer mercat d’estiu reunint a una selecció d’expositors locals de diferents àmbits. ElCamí Summer Market tindrà lloc del 11 al 14 i del 19 al 21 juliol i estarà obert al públic amb entrada gratuïta.

Aquesta trobada comptarà amb la participació de marques, artesans i artistes que s’instal·laran amb les seves propostes i espectacles en una zona de 1.355 metres quadrats en la qual es repartiran food trucks, estands i diferents escenaris

Així mateix, aquesta iniciativa forma part de l’agenda d’esdeveniments especials dissenyats amb motiu de la commemoració del 20è aniversari del camp del golf, l’Stadium Course, que ha estat número 1 a Espanya en els últims set anys gràcies al seu disseny i instal·lacions.

 

 

Més propostes d’estiu al resort: Sunset Sessions

A part, aquest estiu, PGA Catalunya Resort també presenta una sèrie de cinc concerts acústics íntims a l’impressionant escenari de la terrassa i piscina de l’Hotel Camiral durant el capvespre, amb entrada gratuïta, de 20h a 22h.

Els concerts seran els següents: 

05/07 – Sabrina Banfi
12/07 – Covertons
26/07 – B&W Soul Trio
09/08 – Nico Urbinati
23/08 – Ana Sáez

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars