Neix una plataforma per crear noves rutes entre els aeroports més sol·licitats

 • La plataforma permet proposar rutes entre dos aeroports perquè les aerolínies puguin valorar la possibilitat de crear-les si no existeixen.
 • El nou servei permetrà una millor percepció per part del sector aeri de la demanda dels usuaris.
 • Permetrà als aeroports secundaris incrementar la seva activitat beneficiant econòmicament les respectives regions.

EverybodyFly (www.everybodyfly.net) és una plataforma que brinda l’oportunitat de suggerir a les aerolínies que obrin noves rutes des de qualsevol aeroport a qualsevol aeroport, ja sigui principal com secundari. D’aquesta manera, els usuaris podran deixar enrere el problema d’haver de planificar no només els vols d’un viatge, sinó també tot el desplaçament fins de sortida.

La web es basa el concepte de creació sota demanda, és a dir, a més demanada dels usuaris, més arguments crear les noves rutes. En aquest sentit, quan una ruta proposada per un usuari assoleix un cert èxit dins la comunitat, EverybodyFly pot proporcionar dades a les companyies aèries perquè puguin avaluar la possibilitat d’obrir una nova ruta que satisfaci les diferents demandes del mercat.

La plataforma ofereix diversos beneficis: permet a les aerolínies conèixer amb més precisió les necessitats dels seus clients que posteriorment podran fidelitzar, ofereix als usuaris l’opció d’expressar les seves demandes i, a la vegada, intenta dinamitzar els aeroports secundaris redundant així en beneficis per a les respectives economies locals.

EverybodyFly fundada per Joan Boada i Sergi Costa neix a Girona el 2015 després que ells mateixos creessin la pàgina de Facebook “Volem volar des de Girona” i veiessin el gran èxit de la iniciativa, així com les seves potencialitats per millorar la oferta aèria actual.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res