Neix el Festival Intrèpid a Riudellots de la Selva amb Elèctrica Dharma, Mishima i molts més

Riudellots de la Selva estrena nou festival de música, el Festival Intrèpid, i ho farà amb un cartell  de luxe els dies 15 i 16 de juny a la Plaça de l’Ajuntament. La Companyia Elèctrica Dharma, Mishima,  Marala, Quimi Portet o Al·lèrgiques al Pol·len seran alguns dels artistes que encapçalaran la  programació artística d’aquesta primera edició, que irromp amb força per convertir-se en un punt  de referència musical a l’inici d’estiu. 

El dissabte 15 de juny es viurà una programació amb format de festival, que tindrà set hores de  música ininterrompuda amb dos escenaris des de les 7 de la tarda i fins passada la mitjanit. La  programació artística d’aquesta primera jornada ballarà entre l’indie i el pop, amb artistes referents  de casa nostra i alguns dels grups que més estan creixent i que estan marcant tendència. 

Encapçalaran el cartell Mishima, un dels grups de referència de l’indie català que segueix en plena  forma; Marala, que presenten un disc, “Jota de morir”, entre la tradició i la innovació; Quimi Portet,  nom cabdal per entendre la música catalana de les últimes quatre dècades, i Al·lèrgiques al Pol·len,  que s’han convertit en el grup revelació de l’any amb el disc “Cants, crits, baralles” i amb la seva  darrera col·laboració amb Oques Grasses. A l’escenari secundari, completaran la programació del  dissabte Tona Gafarot, Santa Mandra i Lecocq, tres propostes de les Comarques Gironines que  demostren el bon moment de la música feta a casa nostra.  

El diumenge 16 de juny, ja amb el públic assegut, serà el torn de la Companyia Elèctrica Dharma.  Després d’omplir el Palau Sant Jordi en un concert històric el 2023, la banda segueix celebrant els  seus 50 anys amb un espectacle dinàmic i recuperador de les seves cançons més icòniques, en  la que serà una de les poques oportunitats per sentir-los en directe a Comarques Gironines. Els  acompanyarà Berta Sala, cantautora osonenca, que presenta una proposta escènica honesta i amb  cançons que surten des de l’ànima. 

Tot el recinte del festival es situarà a la plaça de l’Ajuntament i comptarà amb oferta gastronòmica  i servei de bar. Les entrades ja estan a la venda a un preu de 15 euros l’entrada de dia o 20 euros  l’abonament per a tot el festival, amb descomptes per a les persones empadronades a Riudellots de la Selva. 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res