Aquest cap de setmana arriba el Festival Espurnes a Llagostera

Llagostera ja es prepara per acollir, aquest dissabte, la setena edició del Festival Espurnes, que  omplirà de música el Parc de l’Estació des de primera hora de la tarda fins passada la mitjanit. Ho  farà amb un cartell més ambiciós que mai, que portarà un dels únics concerts de Travis Birds a  Catalunya, el primer concert a Catalunya de la gira de presentació del nou disc de Pedro Pastor,  l’estrena absoluta del nou projecte d’Àlex Pérez i noms destacats de l’escena catalana com Sergi  Carbonell, ex membre de Txarango; Sandra Monfort, una de les veus de Marala; Agnès Algueró o  un micro obert de Rodautors que donarà espai a artistes emergents. 

El festival recupera d’aquesta manera el seu format original: al parc, amb dos escenaris i amb  diversos artistes, un format que l’any passat va haver d’ajornar per la pluja. Serà amb un ambient  de proximitat, familiar i pensat per a tots els públics, amb la idea de poder-hi anar a passar el dia i  gaudir de la música i l’entorn.  

A través d’una programació innovadora, original i ambiciosa, molt centrada en donar valor a la cançó  d’autor, el festival busca ser un aparador cultural amb propostes difícils de sentir a la zona, però  també apostar i donar espais a la música de Comarques Gironines. En aquesta línia, les actuacions  exclusives a Catalunya de Travis Birds o Pedro Pastor es combinen amb artistes de la zona com  Sergi Carbonell, Àlex Pérez o Agnès Algueró. 

A més, el festival fa aquest any una clara aposta per la sostenibilitat i tots els concerts es sonoritzaran  exclusivament amb energia verda a través de plaques solars i acumuladors d’energia. Aquesta  aposta suposa un pas endavant important en matèria ecològica i situa l’Espurnes com a pioner en  sonoritzar tot un festival amb diversos artistes sense generar emissions de CO2.

Fotografia: Jordi Galderic

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res