Música i festa en família a la primera edició del Solar Sounds Food & Music

El proper dissabte Girona veurà nèixer un nou esdeveniment que promet: el Solar Sounds Food & Music! Aquest nou festival, que pretén acostar la música electrònica a la ciutat, se celebrarà el dia 9 de juny a la Plaça dels Jurats de Girona. Des de les 12h del migdia fins a les 22h de la nit aquest espai s’omplirà de food trucks, tallers, mercats, activitats per a tota la família però, sobretot, de bona música.

El festival es dividirà en dues etapes: a partir de les 12h del migdia hi trobareu el “Minisolar”, un Solar Sounds molt especial dirigit en especial als més petits i a les famílies, amb tallers, activitats i moltes sorpreses relacionades amb la música.

A partir de les 16h la música anirà agafant més el relleu amb els sets de quatre DJs molt destacats de l’escena electrònica gironina: Scoom Legacy, Enai, Kid Rose i Volpini, que va resultar el guanyador del concurs de l’escola de música EUMES.

Els seus impulsors han apostat per aquest festival després de dos anys de constant creixement i evolució en festes a terrasses i discoteques gironines. “La veritat és que no ens vàrem plantejar res. Tot va començar d’una manera molt natural. Erem un grup d’amics amb ganes de passar-ho bé. D’una casa particular, vàrem saltar a una festa privada en una masia i d’aquí a un xiringuito i així poc a poc hem anat creixent professionalment fins a día d’avui que realitzem un festival al Barri Vell de Girona. El que sí tenim clar es que no ens posem límits, amb feina i perseverança es pot arribar a on es vulgui.”

“Mai s’havia realitzat a Girona un esdeveniment igual. Es un nou projecte que ens ilusiona molt ja que engloba tot el que portem fent durant 2 anys i en un espai espectacular com és la Plaça dels Jurats. Una de les característiques de Solar Sounds es que tothom és benvingut i aquest cop serà millor que mai, ja que tindràs a primer hora activitats pels més menuts, al migdia podràs venir a menjar als nostres foodtrucks com a la tarda festa, apostant per DJs reconeguts de Girona”, ens van explicar a l’entrevista que els vam realitzar fa només uns dies.

I no patiu per si la pluja ens torna a esguerrar un cap de setmana més: la cita es traslladaria al Centre Cultural La Mercè! Així que no cal que us ho penseu més: ja teniu pla per aquest dissabte!

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars