Encara ets a temps de gaudir del Montseny nevat!

Des de la setmana passada que la vista del pic de les Agudes és blanca, i és que la baixada de temperatures i les pluges durant aquests dies, ha provocat que la neu del cim encara es mantingui per poder gaudir-la una mica més.

Els que viviu prop del Parc Natural del Montseny sabreu que no és fàcil que la neu es mantingui, ja que l’altitud dels massissos com ara Les Agudes o el Turó de l’Home no són gaire altes, parlem d’uns 1.700m i escaig. És per aquest motiu que us animem a calçar-vos les botes i aneu a fer una excursió per aquests dos cims. Deixant el cotxe a Santa Fe, podreu fer el recorregut cap al Turó de l’Home i una vegada al cim, anar cap a Les Agudes, tot i que si ho preferiu, podeu pujar-hi directament. Nosaltres recomanem la primera ruta, ja que el camí no és gens difícil, és fa amè i les vistes des de dalt ho valen.

Un altre possibilitat és anar a Matagalls, una ascensió de 1.600m aproximadament que acaba en un cim força rodó presidit per una creu i des d’on també gaudireu d’unes meravelloses vistes. Aquesta ruta comença a Sant Marçal, on hi és situat el GR 5.2 que us anirà guiant durant la vostra excursió.

La poca dificultat per pujar a quests massisos, fan que la travessia sigui apropiada per anar en familia i amb canalla. Tot i així, si tenim en compte que el camí pot estar glaçat i amb neu, és recomanable dur uns carampons o bé fer ús d’uns bastons per no relliscar.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  La botiga de Girona Secreta.

  Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

  Campanya

  contra la COVID-19 amb 

  La Marató de TV3