Del Mercat del Lleó a casa en un click: Frescmarket

Si sou uns aficionats de les compres online segurament ja coneixeu aquest servei… i els que no ho sigueu encara, de ben segur que amb aquest nou servei estareu més a prop de ser-ho.

Es tracta de Frescmarket (www.frescmarket.com), una pàgina web que permet comprar tot tipus de productes frescos del Mercat del Lleó de Girona. Encara que només té un mes de vida, la pàgina web ja compta amb més d’una trentena de parades del mercat a les quals els hi podem adquirir un gran nombre de productes dels que ofereixen. 

I no us penseu que hi ha pocs productes: hi trobem de tot! Carn, peix, llet, verdures, fruites, ous, etc. A més, des de Frescmarket ofereixen també diferents begudes i fruites fresques que no provenen del mercat del Lleó. Tot això amb la finalitat de combinar productes frescos i locals amb productes de supermercat. 

El sistema de compra no pot ser més senzill: és tan fàcil com fer la comanda des de la pàgina web, fer l’encàrrec fins a la una del migdia i l’empresa ho envia a casa teva l’endemà, a l’hora que et vagi millor. Si la compra es fa passada la una del migdia, la comanda arribarà en dos dies, igualment a l’hora que nosaltres decidim. 

Però… arriben fins a casa meva?

Ara mateix el servei opera en un radi d’uns deu quilòmetres al voltant del Mercat del Lleó. Què inclou tot això? Doncs els termes municipals de Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori, Cartellà, Fornells de la Selva, Bescanó, Medinyà, Sant Julià de Ramis, Celrà, Vilablareix, Aiguaviva, Bordils, Quart i Riudellots de la Creu, entre d’altres. 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res