Nadal a casa: restaurants que cuinen per a tu

Alguns restaurants ofereixen menús de Nadal per emportar a casa

En aquestes festes de Nadal, que enguany sí podem afirmar que seran especials, toca quedar-nos a casa i gaudir amb els familiars més propers per seguir totes les mesures i evitar que el maleït virus segueixi corrent.

Per facilitar-nos la vida, especialment si sou dels que per Nadal sempre dinàveu fora, molts restaurants s’han posat les piles (com sempre!) per oferir-nos una solució i han preparat menús de Nadal per endur a casa. En repassem uns quants!

 

Can Sibarita. Ja us n’hem parlat més d’una vegada. Aquesta parella de foodies l’encerten sempre i estem segurs que amb el seu menú de Nadal també acabarem ben contents! La seva proposta inclou sis entrants, un segon entre quatre a escollir i un postre, i el preu varia entre 29€ i 35€ per persona. Més informació aquí.

Bo.TiC. Us ve de gust un Nadal amb estrella Michelin? Enguany és possible! El Bo.TiC ha preparat un menú per emportar a casa i gaudir de plats elaborats per quedar ben tips. El menú té un preu de 68€ per persona. Més informació aquí.

Quatre Vents 3.0. El restaurant revolució d’Hostalric, especialitzats en cuina d’autor amb producte de temporada, ofereix pels dies de Nadal una capsa amb alguns plats envasats al buit per acabar de preparar a casa i celebrar les festes com Déu mana. Més informació aquí.

SiNoFos. Tot i ser relativament nou a Girona el SiNoFos ja és conegut per tots. I amb raó! La seva cuina contemporània no passa desapercebuda i val molt la pena. Tot i no oferir-nos un menú tancat per Nadal, sí que ofereixen alguns plats de la carta acabats o per acabar de preparar a casa. Llom de salmó Carpier, steak tartar, escudella, canelons, pollastre de pagès farcit… Més informació aquí.

Casa Toc. Dels creadors del restaurant Toc al Mar, Casa Toc ja fa temps que ens porta la seva cuina a casa nostra amb una proposta gastronòmica que vol revaloritzar la cuina tradicional catalana. Si aquest Nadal el voleu gaudir amb una cuina on el producte de proximitat, els ingredients naturals, la cura en l’elaboració i el respecte per les receptes tradicionals en són els eixos principals… Ja sabeu què heu d’escollir. Més informació aquí.

8de7. Quants cops heu escoltat dir a algú“he provat el 8de7 i genial!”? Sembla que ha estat el gran descobriment de molts i moltes enguany! Doncs si vols acabar l’any amb ells han preparat un menú especial pel dia 31, i pel 24 i 26 supercanelons. Més informació aquí.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res