El primer König a Platja d’Aro, en imatges

Us ho vam anunciar fa uns mesos: el König obrirà un establiment a Platja d’Aro. I serà aquest divendres, 28 d’abril, a l’avinguda S’Agaró de Platja d’Aro. Amb aquest establiment, la cadena ja compta amb 10 restaurants oberts per tota Catalunya.

König Platja d'Aro 1

Abans de la seva obertura l’hem visitat i ja en tenim les primeres imatges!

Com sempre, el König sempre que pot busca solucions per a beneficiar a causes que consideren fonamentals: en aquest cas, la recaptació del dia es destinarà íntegrament a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona.

König Platja d'Aro 3

El local, de 300 metres quadrats distribuïts en dues plantes i una terrassa tindrà capacitat per a més de 200 persones. Des de König també es plantejen per aquest 2017 consolidar els establiments que tenen escampats arreu de Catalunya i d’obrir el tercer local a Barcelona el 2018.

König Platja d'Aro 4

Les coses funcionen bé al restaurant, i és que tot just la el mes passat van reobrir el König situat al carrer Migdia de Girona després d’un mes de reformes. El nou restaurant compta amb un aforament per a 180 persones, 60 més que abans de la reforma i amb un disseny modern i innovador, en la línea del que podem veure al König Font de l’Abat, una de les seves últimes obertures.

König Platja d'Aro 5

D’aquesta manera, la cadena de restaurants fundada el 1973 ja comptava amb 9 establiments al territori català: el König Font de l’Abat, el de la Plaça de la Independència de Girona, el del Cul de la Lleona, el del Carrer Migdia, el de l’Espai Gironès (també reformat recentment), el de Vilablareix, el que se situa a la capital de l’Alt Empordà, a Figueres, i dos restaurants més a Barcelona: un al centre (a la Rambla Catalunya) i un altre en ple Barri del Born, al Carrer de la Fusina.

Aquesta xifra es veurà augmentada fins a 10 amb la obertura del restuaurant a la població del Baix Empordà.

König Platja d'Aro

Tot i que tanqués l’històric i emblemàtic local ubicat a la Gran Via de Jaume I a la nostra ciutat, la cadena de restauració no s’ha vist perjudicada i segueix creixent a un ritme espectacular.

Teniu ganes de visitar el nou König de Platja d’Aro?

  • Jordi
    27/04/2017 at 13:18

    Empresa molt ben gestionada i em continu-ho creixement .
    ENHORABONA !!!!

  • […] Aquest és un dels indrets més irreconeixibles de la ciutat. Vale, ja sabeu que es tracta de la plaça Independència, però perquè ho heu llegit… Amb el pas dels anys, aquest mític lloc de trobada ha evolucionat de manera increïble i avui dia sembla que l’únic rastre que queda de la plaça de la imatge és la escultura del mig, ja que actualment està envoltada d’edificis, arcs, terrasses i la cua per entrar al König. […]

Add a comment

També et pot interessar...

al dia!

Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


Els més populars

No et perdis res