König destina la recaptació per la lluita contra el càncer

Un cop més el grup de restauració König demostra la seva implicació en els valors socials i decideix participar en una lluita importantíssima en la nostra societat. En aquesta ocasió han apostat per destinar tota la recaptació del dissabte 15 i el diumenge 16 de desembre de 9h a 13h sigui íntegrament destinada a la lluita contra el càncer i, més concretament, a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IdIBGi).

En aquest Institut el doctor Jordi Frigola està duent a terme una investigació pel desenvolupament de noves teràpies antitumorals. Precisament aquest estudi, “Desenvolupament de noves teràpies antitumorals” serà el que rebrà el suport de tots els beneficis recaptats aquest cap de setmana als restaurants König de les 9h del matí a les 13h del migdia.

La investigació mèdica necessita l’ajut de tots nosaltres per poder seguir evolucionant, per trobar nous medicaments, per detectar noves malalties i com no, d’una vegada per totes acabar amb el càncer.

Així que recorda: dissabte 15 i diumenge 16 a qualsevol dels König, si fas una consumició de les 9h del matí a les 13h del migdia, estaràs aportant el teu gra de sorra a la causa.

Lluitem contra el càncer ??

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res