Ja és aquí el Nadal: König Christmas Market 2016

Per segon any consecutiu, el König repeteix el seu mercat nadalenc després de l’èxit de l’any anterior i del seu Spring Market aquesta primavera. Se celebrarà durant aquest cap de setmana, el 10 i 11 de desembre, i serà, de nou, al König Font de l’Abat, un dels últims establiments oberts per la cadena gironina que més èxit ha aconseguit els últims anys.

Pels fanàtics del Nadal, al Christmas Market hi trobareu el vostre paradís: un gran nombre de paradetes amb antiguitats, artesanies handmade, adorns, complements i flors nadalenques, articles per a nens i nadons i, fins i tot, productes gurmet de KM 0.

Enguany, el Christmas Market comptarà amb parades de: Trementina Lab, el Taller de Laura Bartra, Perfums Estètica, Tot Dolç, Meral·la, Made with love, Chic & Paper, Antiques Corner, Massegur, Blame Eugenia, la Fotocoach, A… Bijoux, Always Summer, 5d6, Roosik & Co i moltes més.

A més, hi trobareu una zona de degustacions de productes gurmet del König i molts tallers on podreu aprendre arts florals (per fer un centre de Nadal), a mantenir les joies com el primer dia i a decorar de manera nadalenca a partir d’estrelles de fusta personalitzades, entre molts d’altres.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  La botiga de Girona Secreta.

  Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

  Campanya

  contra la COVID-19 amb 

  La Marató de TV3