Notice: Trying to get property '_case27_listing_type' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/my-listing/includes/integrations/wp-job-manager/listing-fields/index.php on line 168
L'IKEA de Salt, una mica més aprop | Girona Secreta

L’IKEA de Salt, una mica més aprop

La Comissió d’Urbanisme es va reunir ahir a Torroella de Montgrí i va donar llum verda a Salt i Vilablareix per la modificació dels terrenys on previsiblement s’ubicarà una botiga de la multinacional IKEA, a prop del centre comercial Espai Gironès i al costat de la sortida Sud de l’AP-7.

Els dos ajuntaments van demanar unificar en un mateix terreny els dos que actualment ocupen aquesta àrea de 34,7 hectàrees, i de requalificar-los, passant de ser terrenys actualment no urbanitzables a terrenys dedicats a l’activitat econòmica.

Amb aquest pas, sembla que un IKEA a Salt està molt més a prop. Recordem que fa pocs mesos, concretament al setembre, es va realitzar una consulta popular promoguda per l’Ajuntament de Salt i un 87,6% dels votants van posicionar-se a favor de la instal·lació d’una botiga IKEA a la part sud de la ciutat. Tot i que aquella votació no tenia cap vinculació legal, va donar peu a que l’Ajuntament es posés a treballar en la reforma del pla urbanístic de la ciutat que permetrà la obertura d’un IKEA.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up