El primer hotel 5 estrelles al centre de Girona

El primer projecte hoteler amb categoria de 5 estrelles del centre de Girona és la versió més exclusiva que oferirà el Nord 1901. Situat al carrer Nord de la ciutat, s’ha construït el nou edifici des de zero contigu al de l’Hotel Nord 1901 4* Superior i remodelant, també aquest, per a la seva adaptació i integració amb l’edifici del 5* ja que connectaran oferint instal·lacions i espais comuns.
El nou hotel, que obrirà portes el proper mes de maig, comptarà amb un total de 8 habitacions de luxe de 45m2 amb el bany inclòs,. Essent fidel al seu model d’hotel boutique amb encant també vol introduir productes i polítiques de treball compromesos amb el medi ambient com, per exemple, els amenities que s’oferiran seran ecològics i les dutxes portaran un sistema d’aigua nebulitzada que no genera residus i que comportarà un estalvi del 70% del consum d’aigua.

Completaran l’hotel un petit spa a reservar per hores i en exclusivitat, l’ampliació del jardí amb llar de foc i la reconversió de l’actual sala d’esmorzars a sala de descans i relax que, fins ara, no existia. A la planta baixa s’hi adequarà la nova sala per a servir els esmorzars on es volen potenciar, encara més, els productes biològics i de proximitat com la fruita de quilòmetre 0, amb la qual s’elaboraran sucs “cold pressed”, i el pa elaborat amb És Farina de Girona.

En motiu del gran volum de cicloturistes que rep l’hotel, les noves instal·lacions comptaran amb un soterrani dedicat únicament a l’emmagatzematge, manteniment i neteja de les bicicletes a més d’altres serveis exclusius enfocats a aquest tipus de públic.

Com a novetat, també s’oferirà al client un tour privat per l’hotel en el moment de l’arribada per donar a conèixer tots els seus racons i curiositats, a més d’un dispositiu mòbil perquè pugui endur-se’l per la ciutat i disposar d’internet si ho desitja.

El disseny de l’hotel està basat en la combinació de materials i colors que recorden el Barri Vell de Girona amb elements d’avantguarda que donaran el toc clau de modernitat. S’han escollit alguns materials nobles com la pedra i la fusta en les habitacions i l’acer “corten” a la façana del darrera per destacar la simplicitat i la puresa dels espais.

El director del Nord 1901, Lluís Hortet, destaca aquest projecte pioner en la seva categoria al centre de Girona com “un homenatge als hotels d’abans, quan els serveis buscaven, per sobre de tot, el tracte personalitzat al client, la qual cosa és la base de l’hostaleria”. De la mateixa manera, subratlla que la versió 5 estrelles del Nord 1901 “no només representa una ampliació de la seva oferta, si no que el resultat serà el projecte al complet que es tenia en ment ja feia temps amb un resultat final de 32 habitacions i 15 apartaments”.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars