Girona acull la tercera edició de la Cyberweek amb participants d’arreu del món

Avui, 16 d’abril, en el marc de la tercera setmana tecnològica Cyberweek, l’Associació Catalana per la Promoció Teconològica (PROMOTEC), i l’Escola Politècnica Superior, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, han programat un seguit de ponències relacionades amb la ciberseguretat i les noves tecnologies en telecomunicacions, en què participaran especialistes en la matèria d’arreu del món, en especial dels Estats Units, la Xina i Rússia.

A diferència de les darreres edicions, enguany les activitats no es concentraran només a les instal·lacions de la Universitat de Girona, sinó que també se n’oferiran al Centre Cultural La Mercè, que “faran desplaçar els congressistes a Girona i d’aquesta manera es dóna la possibilitat que coneguin la ciutat”, va destacar la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes. La regidora també va posar de manifest que “la Cyberweek representa una ocasió més per estimular el turisme de congressos d’àmbit nacional i internacional”.

Pel que fa a les activitats, el dia 16 d’abril a les 13 h tindrà lloc la ponència “Com gestionar la presència online des del petit comerç” al Centre Cultural La Mercè, en què s’abordarà la relació entre les grans plataformes online i el petit comerç. El 17 d’abril a les 12 h, i també a l’equipament cultural de Girona, s’oferirà la conferència “Ciberseguretat per a tots els públics”, en la qual es farà un repàs dels principals riscos de seguretat a la xarxa. Des de la tarda del 17 d’abril fins al dia 20 d’abril es realitzarà la part internacional de l’esdeveniment amb un espai dedicat a la ciberseguretat i les telecomunicacions i trobades de networking entre empreses locals i estrangeres.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res