Girona Wedding Breakfast (GWB)

Aquest any us caseu? Felicitats parella! Ja heu entrat a la meravellosa (i estressant) etapa dels preparatius, oi?

Si us trobeu en aquesta situació i esteu fets un embolic, no us preocupeu perquè el dissabte 4 de febrer arriba el Girona Wedding Breakfast, un esdeveniment organitzat per dues professionals de l’àmbit dels casaments i l’organització d’esdeveniments com són Estàs Convidat i Silvia&More. Un esdeveniment pensat per dedicar-vos tot un matí d’assessorament personalitzat, exposicions de dissenys, tocats, corones i rams de flors. A més, podreu gaudir d’un esmorzar i nombrosos regals, sorteigs i premis exclusius pel vostre casament.

L’esmorzar tindrà lloc a l’Antic&Chic a les 10h del matí. L’Antic&Chic és un espai que conté una showroom, una galeria d’art amb obres de Cèlia Esquerre, un taller de pintura i un altre de fusteria, i un estudi d’interiorisme… sens dubte un lloc singular perfecte per aquesta ocasió.

Alguns dels col·laboradors que trobareu a l’esdeveniment i que estan treballant perquè tot sigui un èxit són: La Xurroneta, una Foodtruck de xurros al teu casament? WHY NOT?, la botiga de vestits de núvia Cymbeline Girona, la pastisseria d’autor Massinis, d’Hostalric, l’equip d’Arrels Produccions per immortalitzar el dia, Lilart donant el seu toc floral al GWB i per animar una mica l’ambient, Beats&Roll DJ. La llista encara segueix, però hem pensat que és millor que no perdis l’oportunitat i comencis a fer gana per l’esmorzar del dissabte 4 de febrer.

Per tal d’assistir a aquest esdeveniment, només cal que ompliu el formulari de la següent web (http://eepurl.com/cwrkoD) i l’organització es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar-vos tots els detalls.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res