De Girona a qualsevol lloc en AVE per 25€

A partir d’aquest dimarts estigueu atents a la web de Renfe, ja que posarà a la venda 250.000 places de tren a 25 euros!. Amb motiu del 25 aniversari de l’AVE a Espanya, es posaran a la venda les primeres 25.000 places aquest dilluns a la mitjanit. Aquesta promoció es repetirà els dies 25 de cada mes al llarg del 2017 fins a esgotar les existències previstes per a aquell dia. A més, en un dels mesos, es posaran a la venda 50.000 places, encara que encara no s’ha determinat en quin mes serà.

En total seran nou dies en les quals es vendrà el total de 250.000 places a un preu promocional i en les condicions de la tarifa normal. Els bitllets seran de tots els tipus de trens que circulen en tota Espanya, especialment en trens AVE i Alvia de llarga distància de Renfe.

Així commemora Renfe la celebració del 25 aniversari de l’alta velocitat a Espanya. Aquest acte arriba després de la celebració del passat divendres a Sevilla del 25 aniversari del primer viatge comercial de l’AVE entre Madrid i Sevilla.

A Espanya, segons dades de Renfe, 357,5 milions de passatgers han fet servir l’AVE des de 1992. Si es desglossa per trajectes, entre Madrid i Sevilla han viatjat més de 72 milions de viatgers. Un nombre que es queda petit si es compara amb els 52,3 milions de viatgers que han viatjat en l’AVE que uneix Madrid-Barcelona en nou anys. Per fer possible això, Espanya ha invertit 51.775 milions d’euros en la construcció dels 3.240 quilòmetres de la xarxa d’alta velocitat.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res