S’apropa l’encesa de llums de Nadal de Girona

L’Ajuntament de Girona inaugurarà demà, divendres 29 de novembre, la campanya de Nadal d’enguany a la ciutat amb la popular encesa de llums, dinamitzada per una cercavila, actuacions musicals i una xocolatada. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà l’acte d’encesa de llums a les 18 h. Aquest any les persones usuàries de la Llar Oxalis seran les encarregades de prémer el botí per il·luminar l’arbre de la plaça de Catalunya amb les llums de Nadal.

Les activitats començaran a les 17.15 h amb una cercavila de la Girona Marxing Band des del carrer de la Creu (cantonada carrer del Migdia), carrer de Tomàs de Lorenzana, plaça de Miquel Santaló, carrer de Joan Maragall i plaça de Catalunya. Després de l’encesa de llums, hi haurà una cantada de nadales a càrrec de l’alumnat de l’Escola de Música Moderna de Girona.

A continuació, com és habitual, la Girona Marxing Band continuarà la cercavila des de la plaça de Catalunya per arribar a la plaça de la Independència, on es farà una xocolatada popular amb motiu de la inauguració de FiraNadal a l’espai.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  La botiga de Girona Secreta.

  Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

  Campanya

  contra la COVID-19 amb 

  La Marató de TV3