Neix el Festival Niu a Sant Martí Vell, el nou festival multidisciplinari d’artistes emergents

El Festival Niu, un esdeveniment multidisciplinari artístic, és un festival per ajudar a aixecar el vol a joves artistes emergents del territori català. Aquest festival tindrà lloc als carrers de Sant Martí Vell (Girona) el 08 de juny del 2024, amb entrada gratuïta i per a tots els públics.


Els artistes participants formen una representació integral de les arts visuals, escèniques, plàstiques i digitals, que durarà de les 12h del migdia fins les 24h de la nit. El Festival Niu celebra l’expressió artística en totes les seves formes, així reunint una varietat de disciplines; el circ, la pintura, la música, el teatre, la fotografia, el videoart i altres formes d’expressió artística.


La missió del Festival Niu és donar suport als joves creadors i proporcionar-los una plataforma per exhibir les seves obres a una àmplia audiència. L’objectiu principal és promoure la cultura emergent i fomentar un espai de col·laboració i innovació artística.


El festival no només és un esdeveniment pensat pels artistes, sinó també per a persones interessades en l’art, famílies amb mainada, professionals del sector artístic, i tot aquell que vulgui venir.


Per a més informació sobre el Festival Niu i la seva programació, visiteu el lloc web oficial o l’Instagram @niufestival.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res