La Festa Major de l’Strenes

Sense cap mena de dubte, el Festival Strenes s’ha convertit en tota una institució gironina. Si bé han convertit en tradició el concert al terrat de l’Oficina de Turisme, sembla que aquest cap de setmana s’iniciarà una nova tradició que esperem que s’allargui durant molts anys més.

Es tracta del que ja han batejat com la Festa Major de l’Strenes, un esdeveniment a l’aire lliure que tornarà a portar la música en directe al centre de Girona. Tot i que altres anys es va celebrar quelcom semblant a la Plaça Sant Feliu, aquest cop serà a la Plaça Catalunya després de que la plaça es quedés petita i alguns veïns es queixéssin.

Així doncs, la Plaça Catalunya acollirà aquest cap de setmana nombrosos concerts. Per començar, el divendres hi destaquen les actuacions de Doctor Prats, Gossos o Miqui Puig, en les que els dos últims presentaran els seus últims treballs discogràfics. En canvi, el dissabte serà el torn de Marion Harper, Doctor Calypso o Buhos, entre d’altres. Tots gratuïts i a l’aire lliure. Quin luxe, oi?

Però aquí no s’acaba la cosa! A banda dels concerts gratuïts podrem gaudir d’un espai per menjar i beure, una Fira del Voluntariat on hi participaran 40 entitats i una cercavila amb gegants.

Recordem que fa poc més d’un mes es va anunciar que obriria el festival Txarango des del ja mític terrat de l’Oficina de Turisme després de que Sopa de Cabra i Love of Lesbian ho féssin els anys anteriors.

Així que ja ho sabeu! Aquest cap de setmana tenim una cita amb la Festa Major de l’Strenes!

 

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  La botiga de Girona Secreta.

  Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

  Campanya

  contra la COVID-19 amb 

  La Marató de TV3