El Nadal amb més activitats que mai a Girona

La novetat d’aquest any per celebrar el Nadal a Girona, és el seu gran ventall d’activitats per a tothom. Un total de seixanta activitats que tenen com a objectiu promoure i gaudir del comerç durant aquesta festivitat.  Des d’aquest divendres 24 de novembre, amb la tradicional encesa de llums a la plaça independència, fins al 5 de gener.

La programació d’aquest any té com a finalitat descentralitzar els actes previstos perquè puguin arribar a més barris com ara; a l’Eixample, al Barri Vell, a Santa Eugènia, a Pont Major, a Sant Narcís i a Taialà.

Actuacions musicals

Durant aquestes festes, s’han programat un total de 10 actuacions musicals i espectacles a diferents espais de la ciutat amb l’objectiu de promoure els diversos eixos comercials:

 1. Els Atrapasomnis (2 de desembre, a la plaça de l’U d’Octubre de 2017)
 2. The Explosive Swing Trio (16 de desembre, a la plaça del Pallol)
 3. Guixot de 8 (16 de desembre, a la plaça de Miquel de Palol)
 4. Brodas Bros i cercavila (21 de desembre, a la plaça de Sant Feliu)
 5. Actuació de l’alumnat de l’Escola Música Moderna (22 de desembre, a la rambla de la Llibertat)
 6. Black Music Big Band (23 de desembre, al carrer de Santa Clara)
 7. Black Music Big Band Junior (23 de desembre, a la plaça de Salvador Espriu),
 8. Gospelians de Girona (29 de desembre, al carrer del Migdia),
 9. 4Gami (30 de desembre, al carrer Nou)
 10. El Cor Gospel Girona (4 de gener, a les escales de la Catedral)

L’home dels nassos

A més, a Sant Narcís es durà a terme el projecte de “L’home dels nassos”. A la plaça de l’Assumpció, s’hi instal·larà un capgròs amb una barba amb nassos, els quals s’hauran construït a partir dels motlles dels nassos reals de mainada, veïns i veïnes del barri. Es tracta d’una activitat que ha organitzat el projecte cultural La Volta de Sant Narcís.

Alhora, es duran a terme diferents tallers infantils, entre els quals un d’escriptura amb retolació (lettering) i un de llufes. També, com cada any, les fires i mercats d’artesans, d’alimentació, d’intercanvi de productes de col·leccionisme, de flors, d’art i de pintura ompliran els carrers de la ciutat amb un total de set punts temàtics. 

El Circ de Nadal

El Circ de Nadal completarà la programació amb diferents sessions des de l’envelat instal·lat a l’esplanada de La Copa, amb una ubicació més propera al centre de la ciutat. 

Visites guiades

Entre totes aquestes activitats destaquen les visites guiades, les quals seran totalment gratuïtes durant les festes de Nadal. Algunes d’aquestes visites seran als comerços emblemàtics de la ciutat. A més, amb la voluntat que siguin accessibles i inclusives, s’han programat una visita teatralitzada sobres les llegendes de Girona adaptada per a famílies amb infants amb discapacitat intel·lectual. 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars