El Corte Inglés Girona viu el Temps de Flors amb gastronomia, moda i una instal·lació pròpia

Arriba Temps de Flors i el centre El Corte Inglés Girona enguany hi participa activament amb activitats, música, gastronomia i molt més!

Si heu fet una ullada al programa de Temps de Flors ja haureu vist que davant d’El Corte Inglés Girona s’hi troba l’exposició 102, titulada “Girona, una ciutat de moda”. Una instal·lació on els maniquís han rebut la trucada de les flors i han decidit convertir-les en moda! 

Per als més petits, els dissabtes 13 i 20 de maig es faran tallers de flors totalment gratuïts a les 18h de la tarda. Els trobareu a la primera planta.

Però Temps de Flors a El Corte Inglés Girona serà molt més que flors: també serà gastronomia! Durant aquests dies, al restaurant (amb terrassa!) podreu gaudir d’un menú especial creat a partir de plats amb flors. 

La música també serà protagonista durant els 8 dies de Temps de Flors, i és que el proper divendres 19 de maig a les 18.30h podreu gaudir d’un concert gratuït del Cor Geriona a la Pl. Salvador Dalí (davant el centre) organitzat conjuntament amb l’Auditori de Girona. Us recomanem ser-hi una estona abans, donat que l’aforament està limitat a 600 persones. 

I un detall molt important per a tots aquells que veniu de fora de Girona: l’aparcament d’El Corte Inglés és gratuït sense límit d’hores ni compra mínima, així que és el punt perfecte per deixar el cotxe sense procupacions i començar la ruta! 

Per acabar, totes les compres al supermercat del 13 al 21 de maig tindran un regal molt especial: una flor!

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars