Aquest cap de setmana torna Districte21, el market d’hivern de Girona

FiraRebaixa, que ara és Districte21, se celebrarà del 31 de gener al 3 de febrer al Palau de Fires, amb un total de 46 expositors i una desena d’actuacions musicals.

Aquesta 2a edició que manté l’aposta de nova imatge i format presentats l’any passat, pretén oferir la shopping experience més completa amb zones de descomptes, concerts i espectacles en directe. Expositors en moda d’home, moda de dona, moda infantil, llar, calçat, marroquineria, joieria, complements i llenceria exhibiran les millors oportunitats durant els 4 dies de fira.

“La 1a edició del Districte21 ens va apropar a un públic més jove i nou que era un dels objectius dels canvis plantejats l’any passat i que ens demanaven els expositors. Districte21 presenta un format més atractiu i dinàmic que converteixen aquest market d’hivern en un espai on no només fer les últimes compres de rebaixes sinó també un espai on gaudir d’altres experiències ” ha comentat la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat.

 

Concerts

District 21 comptarà amb un escenari on hi tindrà lloc actuacions musicals en directe com Diana’s Pipol, Merkado Negro, BigBlack Rhino, Carmen 113, Toni Beiro i Alverd Oliva. Sense oblidar el públic infantil que gaudirà dels Atrapasomnis i els Trambòtics. “Hem volgut que l’escenari del Districte21 fos una plataforma per donar conèixer el talent gironí” ha explicat la directora.

 

Horari

Districte21 és d’entrada lliure i tindrà lloc del 31 de gener al 3 de febrer de 2019 en el següent horari: de 10 a 21h, excepte el diumenge 3 que el tancament s’avançarà a les 20h.

 

Tota la informació disponible al lloc web de Fira de Girona.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars