Un cap de setmana ple de propostes Girona 10

No heu tingut sort amb el sorteig de Girona10? No us preocupeu: aquest cap de setmana a Girona encara hi teniu molt a fer, a veure i a gaudir!

Restaurants de la ciutat ofereixen menús a 10€ (només amb reserva prèvia). Quins són? Entre els restaurants participants hi trobem el mexicà 1810 Tacos & Tapas, el Cua de Gall, el Bubbles Gastrobar, el Savoy o el recentment inaugurat DOR Restaurant al Castell de Sant Julià. Podeu trobar la llista completa aquí.

Per altra banda, a l’Ecoàpat Sant Narcís, el Restaurant Sargantana i el Cua de Gall s’oferirà un Vermut10 i botigues gironines com el Zeppelin, Scandinavia o Chocolataria Equador oferiran descomptes durant aquest cap de setmana.

També s’ampliaran el nombre de visites guiades a la ciutat i s’incorporaran rutes com “Comerços emblemàtics”, “Convents i monestirs”, 10Dones10”, “Descobreix la Caserna dels Alemanys amb els Miquelets de Girona” o “El llegat de la Comtessa Ermessenda”.

A més, hi haurà entrada gratuïta o preus especials als museus de la xarxa GironaMuseus i als monuments de la ciutat durant tot el cap de setmana i es podran comprar entrades a 10 euros per diferents espectacles de l’Auditori de Girona i el Teatre Municipal, el partit de futbol Girona FC –Osca, el Girona Comedy Festival i del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or.

Els comerços i els restaurants i establiments d’oci de la ciutat s’implicaran un any més en el Girona 10 oferint promocions i descomptes especials. Una trentena de restaurants oferiran menús a 10 euros (la inscripció es farà directament al restaurant) i hi haurà quatre locals on es podrà fer un aperitiu10.

 

Girona 10, una gran proposta amb un gran recorregut

“El Girona 10 va néixer el 2012 amb l’objectiu de donar a conèixer la nostra ciutat com a destinació turística d’alt nivell i ara, set anys després, aquesta finalitat ha evolucionat i ha madurat i no es tracta d’aconseguir fer venir el màxim nombre de gent possible, sinó d’atraure turisme de qualitat i responsable amb la ciutadania, d’acord amb les línies que ens marquem amb el pla estratègic de turisme de Girona”, ha assenyalat l’alcaldessa.

Durant el sorteig d’enguany es va poder accedir a tres tipus de premis gratuïts: 128 places hoteleres distribuïdes en 15 establiments, 166 entrades per veure diferents espectacles al Teatre Municipal i entrades i obsequis del Girona FC. Concretament es van sortejar cinc packs “Orgull gironí”, una samarreta firmada per tots els jugadors del Girona FC, una entrada doble per al partit Girona FC- FC Barcelona i cinc entrades dobles per al partit Girona FC – Osca.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res