District 21: El nou market d’hivern de Girona

La Fira Girona dóna la benvinguda el 2018 amb moltes novetats, i és que diem adéu a la tradicional FiraRebaixa per donar pas al “District21”, un market alternatiu on també trobarem concerts i espectacles en directe.

FiraRebaixa va complir 25 geners al 2017, i aquest any s’ha fet una aposta decidida per fer-li un rentat de cara i definir una nova fira amb un format i un contingut totalment diferents. D’aquí va sorgir la idea de District 21, un market d’hivern plantejat per oferir la shopping experience més completa amb zones de descomptes, oportunitats en moda esportiva, concerts i espectacles en directe.

Coralí Cunyat, la directora de la Fira de Girona, ha comentat que “Teníem clar que al FiraRebaixa li calia un canvi, el producte havia quedat estancat i sabíem que ens havíem d’actualitzar creant una fira del s.XXI.” Per la seva banda, Mercè Ramírez de Cartagena, expositora i vicepresidenta de l’Associació Girona Centre Eix Comercial, ha explicat que “es va dur a terme una comissió de treball quan va acabar el darrer FiraRebaixa per posar les inquietuds dels comerciats en comú i va néixer una nova iniciativa que ha donat lloc al District 21”.

District 21 es celebrarà de l’1 al 4 de febrer al Palau de Fires de Girona com un punt de trobada atractiu per a tots els públics amb una oferta diferenciada en moda, esport, tendències, gastronomia i música per satisfer les necessitats d’oci comercial durant la temporada d’hivern. Expositors en moda d’home, moda de dona, moda infantil, llar, calçat, marroquineria, joieria, complements i llenceria exhibiran les millors oportunitats durant els 4 dies de fira. ​“Mantenim un número semblant d’expositors, amb la gran diferència que el 35% de botigues i comerços que venen són nous, ja que s’han sentit atrets pel format renovat de la fira, i que l’oferta de productes que oferirem farà un salt en qualitat”, afegeix Cunyat.

L’esdeveniment també està pensat perquè les empreses es donin a conèixer al comprador potencial. “En una fira d’aquest estil hi passa un gran volum de gent, i més enllà dels descomptes, és una oportunitat ideal per treballar la imatge de marca”, apunta Ramírez. “Tanquem una etapa i iniciem una altra, esperant captar un ventall més ampli de públic, d’expositors nous i amb l’objectiu que sigui tot un èxit.”, conclou Cunyat.

Nou nom i nou estil

El nom de “District 21” respon a la fusió de 2 característiques amb els que s’identifica el consumidor actual: urbà i del segle XXI. No es tracta només de comprar, sinó també de potenciar l’emoció i la vivència a través d’activitats que complementin el fet d’anar a comprar i la converteixin en una experiència completa per viure amb amics o amb la família.

Amb aquesta denominació i la nova imatge es persegueix l’objectiu de connectar amb un públic més extens que trobi en aquesta fira la resposta a les seves necessitats comercials de l’hivern, més enllà de la temporada de rebaixes.

 • Zona Pop-Up Sport

Aquesta és una zona específica del món de l’esport gestionada directament per la Fira de Girona per promocionar determinades marques de qualitat de botigues com Base, Wala o Intersport. A la secció Pop-Up Sport, es podrà trobar material d‘esquí, de muntanya, de senderisme i de fitness. Aquesta secció efímera concentrarà la millor selecció de material tècnic i de moda esportiva de les comarques gironines.

 • Espectacles i concerts

De divendres a diumenge hi haurà diversos espectacles familiars i concerts per completar l’experiència de compra dels visitants. Per exemple, els matins de dissabte i diumenge hi haurà espectacles infantils amb Els Trambòtics i La Broma, a més de maquillatge per nens.

Entre els concerts, destaquen el de la cantant Paula Valls, alguns grups de versions com Buena Onda i Laduda Ofender i un artista sorpresa que es desvetllarà la setmana vinent. A més, Cia la Corcoles oferirà un espectacle d’acrobàcies sobre corda dins del Palau.

 • Horari

District 21 és d’entrada lliure i tindrà lloc de l’1 al 4 de febrer de 2018 en el següent horari: Dijous 1 de 10 a 21h, divendres 2 de 10 a 23h, dissabte 3 de10 a 21h i diumenge 4 de 10 a 20h.

Més info a: Fira Girona

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars