El nou dispositiu RondaGi

A partir del 6 de març, es començaran a repartir els adhesius RondaGi que permetran als usuaris de l’autopista AP-7 passar pel tram gratuït entre Fornells de la Selva i Vilademuls sense necessitat d’aturar-se.

Aquest adhesiu enganxat al vidre de funcionament similar al Via-T, ja que els usuaris hauran de passar per aquests tipus de carrils si volen fer ús del dispositiu. Podreu sol·licitar aquests adhesius als diferents peatges de Girona Nord i Girona Sud, on hi haurà un empleat que n’explicarà el funcionament i ajudarà els usuaris a col·locar-lo correctament i als ajuntaments de Girona i a poblacions com Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori, Vilademuls, Vilablareix, Aiguaviva, Sant Julià de Ramis, Cervià de Ter i Fornells, i al consell comarcal del Gironès fins a esgotar-ne les existències.

No obstant, des d’Abertis han afirmat que no cal estar empadronat en un dels municipis del tram per obtenir-lo, ja que la finalitat d’aquesta iniciativa és la de proporcionar a tots els gironins unes millors connexions territorials.

Comments

chat
Add a comment

La botiga de Girona Secreta.

Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

Campanya

contra la COVID-19 amb 

La Marató de TV3