Equipa la teva cuina a la nova botiga de Culinarium a Girona

En temps de confinament les cuines s’han convertit en un refugi per a molts de nosaltres: ens hem tornat bojos buscant farina i llevat, hem repetit aquells plats que ens encanten per animar-nos i hem provat noves creacions amb més o menys encert. I segur que heu pensat, en més d’una ocasió, que us faltaria algun utensili per acabar de fer-ho tot més fàcil.

Ara ja no teniu excusa: Culinarium ha obert la seva nova botiga a Girona al Carrer Nou, 14, al centre de la ciutat. Allà hi trobareu tot el que necessiteu per les vostres taules i cuines.

Sabeu aquelles botigues a les quals només entrar-hi ja descobreixes petites cosetes que t’estan cridant perquè te les enduguis? Culinarium és una d’aquestes. I és que, després de 150 anys d’experiència en el sector, a Culinarium saben recomanar-nos excel·lentment sobre quins utensilis ens aniran millor segons el que necessitem. L’atenció al client és un dels seus forts!

A part de tot el que necessitem per cuinar i per elaborar rebosteria, a Culinarium també hi trobareu tota mena d’articles de taula per gaudir del plaer de parar taula i convidar als nostres amics i familiars.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res