La segona edició dels Concerts a cegues portarà sis concerts sorpresa en espais singulars

El festival busca trencar les barreres entre músics i públic, amb un format intimista i desafiant al públic a assistir-hi sense conèixer quin artista sentirà

Entre el 7 de novembre i el 12 de desembre omplirà de música indrets com els Banys Àrabs, Sant Pere de Galligants, el Museu d’Història o la Fundació Valvi

Aquesta tardor tornaran els Concerts a Cegues i ho faran amb més força, més concerts i més espais. Després de l’èxit de la primera edició, que va aconseguir una ocupació del 85% i va penjar el cartell de ‘sold out’ en 5 dels 7 concerts, aquest 2020 el festival fa un pas més i, malgrat la complicada situació actual, proposa 9 concerts en 6 espais diferents de la ciutat.

La fórmula del festival es manté intacta: seguirà apostant per concerts sorpresa, en què el públic no coneixerà l’artista a qui va a escoltar fins el mateix moment de l’actuació. A més, tots els concerts quedaran limitats a poques desenes de persones i buscaran crear una relació molt més horitzontal entre músics i públic.

“Amb els Concerts a Cegues volem trencar les regles dels concerts a l’ús, volem que el públic entri al joc i s’atreveixi a descobrir noves propostes musicals i també teixir una relació molt més directa i intensa entre músics i públic”, ha explicat en la presentació Pau Planas, un dels responsables de La Tornada, l’empresa organitzadora del festival. Per això tots els concerts -excepte el de la terrassa del Museu d’Història- seran sense equip de so ni escenari.

En aquesta edició, el festival passarà per sis escenaris singulars de la ciutat de Girona com ho són el claustre de Sant Pere de Galligants, la terrassa del Museu d’Història, els Banys Àrabs, la Capella de Sant Jaume, la Fundació Valvi i el Foment, amb doble sessió en els casos on l’aforament sigui més reduït. “A través dels Concerts a Cegues també volem posar en valor els espais increïbles tenim a la ciutat de Girona, que a més aporten un entorn únic que fan que els concerts siguin encara més especials” ha destacat Planas.

Pel que fa al cartell, malgrat no poder desvetllar-ne els noms, sí que s’han detallat alguns dels elements vertebradors de la programació: “Els Concerts a Cegues neixen per servir d’aparador a propostes emergents, amb especial atenció aquelles que sorgeixen a Comarques Gironines, però el públic també s’endurà algunes sorpreses inesperades”.

El festival arrencarà el dissabte 7 de novembre i s’allargarà durant cinc dissabtes més, fins el 12 de desembre. Les entrades ja estan a la venda al preu de 10 €.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars