Comencen els preparatius del tercer Sopar dels Miralls

 • Diferents personalitats públiques de la comunicació, la cultura, la ciència, l’empresa i la política seran les amfitriones de la vetllada, amb les que es podrà compartir taula.
 • La tercera edició d’El Sopar dels Miralls es farà a l’Hotel Camiral PGA Catalunya, el proper divendres 30 de setembre del 2022 i està obert a la participació de tothom que ho desitgi.
 • Els fons recollits en aquest sopar solidari serviran per finançar la recerca biomèdica de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI)

Torna El Sopar dels Miralls, un esdeveniment social innovador i únic que s’organitza amb l’objectiu de recollir fons per a la recerca per a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). La tercera edició del sopar, que organitza Desig Esdeveniments, ja té data: el pròxim divendres 30 de setembre a l’Hotel Camiral PGA Catalunya.

Una edició que estava programada pel març del 2020, però que, pocs dies abans, la irrupció de la pandèmia va impedir que es portés a terme. Ara, després de molts mesos i d’algunes temptatives, es reprendrà la normalitat recuperant aquesta proposta social i solidària.

El format d’aquest esdeveniment ha estat molt ben acollit pels participants. És per això que s’impulsa aquesta nova edició del sopar amb l’objectiu de consolidar-lo, comptant amb la complicitat de les persones vinculades a l’IDIBGI.
Emmirallar-se en algú, seguir-ne l’exemple i/o imitar-lo és un desig compartit per molta gent, grans i petits. El Sopar dels Miralls és una oportunitat de compartir taula amb la persona a la que tens admiració, acompanyada d’una bona causa i d’un espai emblemàtic.

Amfitrions com Carme Ruscalleda, Tomàs Molina, Jaume Alonso-Cuevillas, Josep Carreras, Pilar Rahola… han participat en les anteriors edicions.

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) és l’únic centre de recerca biomèdica de les comarques gironines, que es dedica a fer recerca en sis àmbits de la salut. La seva activitat investigadora d’excel·lència es dirigeix a millorar el coneixement de nombroses malalties per poder innovar en la seva diagnosi, tractaments i prevenció, millorant la qualitat de vida de les persones.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars