Cine i concerts a la fresca!

Cartell cicle Cinema i concerts a la fresca

La zona de les palmeres del parc Central, just a l’exterior de L’Estació Espai Jove, tornarà a bullir d’activitat aquest mes de juliol amb una nova entrega de cinema i concerts a la fresca organitzats per l’Ajuntament de Girona, a través de la Secció de Joventut.

Les pel·lícules es projectaran a partir de les 22 h. El cicle arrencarà el dimecres 5 de juliol amb Truman, el dimecres 12 de juliol es projectarà Captain Fantastic i tancarà el cicle el 19 de juliol la comèdia anglesa Pride nominada als Globus d’Or l’any 2014 com a millor pel·lícula de comèdia-musical.

El dijous 6 de juliol a les 20 h podrem gaudir del concert de Lu Rois. La compositora, pianista i cantant, actualment immersa en la gravació del seu nou àlbum, ens presentarà el seu darrer treball: Cau de Lluna (autoeditat, 2016).

El dijous 13 de juliol, també a les 20 h, serà el torn del joves músics de Beatjammers. Una original proposta per amants i curiosos que vulguin gaudir d’una sessió de ritmes que es desenvolupen seguint la intuïció i les sinergies que es generen sobre l’escenari. Aquests dos concerts, juntament amb el de la Girona Banda Band i 13th Magic Skull, que es celebraran el dissabte 29 de juliol, formen part del cicle de música en viu als jardins i parcs de la ciutat “Notes al parc”.

 

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res