Programació del cicle Petits Cinèfils: Hayao Miyazaki

El CaixaForum Girona ha establert la nova programació del cicle Petits Cinèfils; un programa familiar anual que pretén iniciar els petits i els adults en el món del cinema a través del coneixement de nous estils i diferents tècniques d’animació. Aquest any, el cicle és protagonitzat per Hayao Miyazaki, fundador de Studio Ghibli i director de pel·lícules com El meu veí Totoro o Kiki, l’aprenenta de bruixa.

Hayo Miyazaki és conegut com un dels grans mestres del cinema d’animació japonès. Inicià la seva trajectòria en animació després de graduar-se en Economia i Ciències Polítiques, ara fa més de seixanta anys, als estudis Toei. Allà va conèixer al mestre Isao Takahata i treballà per a ell en projectes televisius com Heidi, Marco o L’Anne de Teules Verdes. Més endavant Miyazaki i Takahata van fundar Studio Ghibli, estudi que més endavant es convertiria en una font d’inspiració per a molts professionals de l’animació mundial.

A la primera sessió de cada cicle, un especialista explicarà els processos creatius de projecció des de la seva experiència i, a totes les sessions, per interpretar i gaudir millor la projecció, un educador presentarà la pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques. El preu de totes les projeccions és de 5€.

PROJECCIONS:

EL MEU VEÍ TOTORO, Hayao Miyazaki, 1988, Japó (doblada al català): dissabte 15 de gener de 2022, a les 17:30h

EL CASTILLO EN EL CIELO, Hayao Miyazaki, 1986, Japó (doblada al castellà): dissabte 12 de febrer de 2022, a les 17:30h.

EL CASTILLO AMBULANTE, Hayao Miyazaki, 2004, Japó (doblada al castellà): dissabte 12 de març de 2022, a les 17:30h.

KIKI, L’ARENENTA DE BRUIXA, Hayao Miyazaki, 1989, Japó (doblada al català): dissabte 9 d’abril de 2022, a les 17:30h.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars