Aquests són alguns dels artistes confirmats de la segona edició del Girona Music Festival

Aquest 2022 torna el Girona Music Festival i tenim el plaer d’anunciar que ja s’han confirmat alguns dels artistes que participaran en aquesta segona edició. Del 30 de juny al 10 de juliol de 2022, a l’annex de l’Estadi de Montilivi, actuaran diversos referents de la música com La Oreja de Van Gogh, Bad Gyal, Ayax y Pork, Stay Homas o Dàmaris Gelabert, entre d’altres. En els pròxims mesos el festival, que comptarà amb activitats paral·leles com el market, tancarà la programació definitiva. A partir d’avui a les 8 del vespre tothom qui vulgui gaudir d’aquesta experiència podrà comprar les entrades al web  www.gironamusicfestival.com, a un preu d’entre 10 i 90 € i se’n posaran a la venda 3.000 amb tothom de peu i sense seients.

Després de l’èxit de la primera edició amb un total de 6.000 espectadors i amb actuacions d’artistes com Nil Moliner, Antonio Orozco o Miki Núñez, s’espera poder convertir el Girona Music Festival “en un dels festivals referents de la demarcació” així ho ha expressat Toni Madeo, el promotor. A l’espera de tancar més confirmacions, de moment podrem comptar amb: el dancehall de Bad Gyal el 2 de juliol; el pop-rock espanyol de l’emblemàtic grup La Oreja de Van Gogh el 8 de juliol; el rap dels germans Ayax y Pork el 9 de juliol; el reagge i el trap d’Stay Homas i la música pel públic infantil de Dàmaris Gelabert, ambdós el 10 de juliol. Cal destacar que La Oreja de Van Gogh torna a la ciutat 13 anys després, i que tant la banda com els artistes Bad Gyal i els germans Ayax y Pork només actuaran a les comarques gironines en aquesta ocasió el 2022.

Amb més de dues dècades de trajectòria La Oreja de Van Gogh torna a Girona 13 anys després, havent actuat per últim cop a la ciutat el 2009. El 8 de juliol tindrem l’oportunitat de tornar-los a veure, aquest cop, però, amb Leire Martínez com a vocalista i havent estrenat el seu vuitè àlbum Un susurro en la tormenta.

Coneguda com “La reina del dancehall” i revolucionària del panorama musical urbà nacional, Bad Gyal també serà partícip d’aquest festival el dia 2 de juliol. La catalana, amb un estil musical que es mou entre el reggaeton i el trap i amb més de 900.000 seguidors a Instagram, aquest any ha estrenat el seu darrer àlbum Warm Up.  

Els germans andalusos Ayax y Pork portaran el seu rap a Girona el 9 de juliol. Els joves de 30 anys, coneguts com “Los Raperos del Albaicín (Granada)”, s’han guanyat el respecte amb un estil de rap que transmet consciència i denúncia. Van començar a fer-se famosos fa una dècada amb cançons a YouTube i actualment, entre els dos, sumen prop d’1.400.000 seguidors a Instagram.

Stay Homas serà a Girona el 10 de juliol amb temes que inclouen reagge, salsa, trap i bossa nova. Nascuts en ple confinament en un pis de Barcelona, els tres components del grup s’han convertit en tot un fenomen viral en només un any i mig.

El 10 de juliol també actuarà Dàmaris Gelabert, autora i cantant de cançons infantils, qui ha publicat més de 200 cançons en català i ha editat 16 discos. El seu canal de YouTube supera els 800 milions de visualitzacions i ha arribat a més de 2 milions de subscriptors.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res