Es busquen artistes: El CACAU

El passat dia 1 de maig el CACAU, Festival Escènic de Petit Format de Girona, va obrir el període d’inscripcions per participar en la segona edició del Festival, que tindrà lloc de l’1 al 8 de juliol de 2017.

A la convocatòria, que romandrà oberta fins al 8 de juny, s’hi podran presentar propostes escèniques de petit format, innovadores i experimentals. En la primera edició el CACAU va comptar amb cinquanta inscripcions, aproximadament, i finalment se’n van seleccionar més de vint. Enguany es preveu que el cartell el formin al voltant d’una vintena de propostes escèniques.

En el procés de selecció l’organització del CACAU té en compte el grau de qualitat, novetat i el caràcter multidisciplinari dels projectes teatrals presentats, així com la viabilitat d’execució de les obres en els espais que garanteixen el privilegi del petit format. D’aquesta manera, el Festival vol garantir l’esperit dinàmic, íntim i personal que va caracteritzar la primera edició.

El Festival Escènic de Petit Format de Girona va néixer el 2016 amb la idea d’omplir el buit que hi havia a Girona en l’àmbit de propostes escèniques desenvolupades en espais quotidians, que durant el Festival se’ns presenten molt diferents de com els coneixem habitualment.

Per presentar-se a la convocatòria les companyies o grups de teatre han de fer arribar les propostes escèniques a elcacaufestival@gmail.com

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars