Ja arriba el Black Music Festival 2017

Segurament molts de vosaltres ja haureu vist per totes les faroles de Girona, del 2 al 19 de març torna el Black Music Festival, el festival pioner de música negra a Catalunya! Aquesta setzena edició començarà a Girona i Salt amb el propòsit de convertir-se en el Festival de referència de música a l’hivern.

El BMF no és només una plataforma d’exhibició d’artistes internacionals, nacionals i locals, sinó que vol anar més enllà, aquest any engega el projecte pedagògic pioner de formació continuada Black Music Big Band dedicat a joves, a part d’això, també es busca la implicació amb el territori i diverses poblacions properes com Bescanó o Fornells de la Selva, la diversificació per barris i espais de la ciutat com el Pla de Palau-Sant Pau, Sant Narcís o Santa Eugènia o l’enfortiment de l’eix mediterrani amb la incorporació de Reus a les ja establertes seus de Barcelona i Perpinyà en aquest Festival.

L’organització també vol apropar el BMF a un Cartell Black Music Festival '17públic molt més jove amb l’actuació a la Festa Black Music del grup Aspencat.

Altres artistes de renom que estan confirmats per aquesta nova edició són la diva de la música disco, Gloria Gaynor que ens enlluernarà a tots a l’Auditori de Girona, Charlie Winston, l’artista estrella d’aquest any conegut per cançons com “Truth”, “Dusty Men” i “Like a hobo”, els americans The Stuffers i Jalen N’Gonda, l’espectacle únic i singular que prometen el conjunt Electro Deluxe que vindran acompanyats de la Girona Jazz Project Big Band i altres artistes nacionals com The Excitements, Paula Valls o Eduard Gener.

 

Consulta tota la programació i demana les teves entrades a http://www.blackmusicfestival.com

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars