Activitats per a nens i famílies a les Fires de Sant Narcís 2018

La programació per a tots els públics a les Fires de Sant Narcís 2018 presenta algunes novetats significatives com ara els quatre espectacles que s’oferiran a l’envelat de la plaça de Miquel de Palol el dia 2 de novembre, data en què les escoles fan festa, i l’augment de l’oferta d’atraccions sostenibles, que aquest any s’instal·laran a quatre barris de la ciutat, i no a dos, com en l’edició anterior. Les atraccions quedaran situades al passeig de Ramon Berenguer II, a la plaça de Pere Calders, a la plaça de la Ciutat de Figueres i al Centre Cívic Ter els dies 1 i 2 de novembre.

 

La regidora d’Igualtat, Drets Socials i Habitatge, Salut i Seguretat en el Treball i Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha posat de relleu que “amb aquesta programació volem que els nens i nenes de la ciutat comencin a viure les Fires des de ben petits i a fer-se-les seves”, alhora que ha volgut remarcar que l’objectiu de l’Ajuntament és “expandir al màxim totes les activitats als barris perquè la gent pugui viure les Fires tant a prop com pugui”.

 

L’espai de la Copeta continuarà acollint els espectacles per als més menuts, amb un concert de Xiula, el 27 d’octubre; The Flamingos, el dia 29 d’octubre; el concert d’Orelles de Xocolata i l’espectacle Rojo, a càrrec de la companyia Mireia Miracle, el dia 1 de novembre, i el concert Funkids, el dia 3 de novembre.

 

El dia 30 d’octubre, a partir de les 17 h, tindrà lloc la jornada econòmica, en què es podran comprar dues entrades al preu d’una a les atraccions de la Devesa. Pel que fa a la resta d’activitats, la plaça de Santa Susanna i el parc de Vista Alegre acolliran espectacles, jocs tradicionals i populars catalans, i a la plaça del Pallol hi haurà un taller per fer una Mula Baba.

 

La penjada de mosques a la plaça de l’Assumpció, el teatre, el cinema, les titelles i la tradicional passejada de la Mula Baba del dia 3 de novembre, que farà cercavila des de la plaça del Vi, passant pel carrer dels Abeuradors, la rambla de la Llibertat, i el Punt de Trobada de la Rambla, també seran protagonistes aquest any. Com a novetat d’enguany, cal destacar també la situació del circ de Fires, aquest any a càrrec del Circ Charlie Rivel, a la Cúpula de les Arts del carrer de Barcelona, que farà funció del 31 d’octubre al 4 de novembre.

 

Podeu consultar tota la programació a FIRES DE SANT NARCÍS 2018

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars