5 plans per treure-li tot el suc a aquest pont a Girona

Ja és aquí el pont de la Puríssima, el pont de desembre, o com preferiu dir-li vosaltres. La qüestió és que a alguns afortunats (no tots) se’ns presenten uns dies lliures, i per això hem pensat que seria bona idea portar-vos una llista de coses que podeu fer aquests dies!

 1. 36a Fira de l’Avet d’Espinelves. A partir d’aquest dissabte mateix, a Espinelves, hi celebraran una nova edició de la tradicional Fira de l’Avet. Si necessiteu qualsevol producte nadalenc o simplement us voleu omplir d’ambient nadalenc, ja tardeu en anar a Espinelves!
 2. Fira de la Puríssima a Camprodon. Des del dissabte 8 i fins el dia 11 podreu trobar esports, degustacions, decoració i moltíssimes activitats a Camprodon. Una bona opció per passar el dia!
 3. Visita l’exposició Now! de Clara Oliveras. Aquesta exposició la podreu trobar al centre cultural La Mercè des del dimarts 8 de novembre. L’artista Clara Oliveras vol mostrar amb les seves escultures de ceràmica la rapidesa amb la que es mou la societat actual.
 4. Apunta’t a les Girona Walks. Hem passejat pel Barri Vell milers de cops, però no us podeu ni imaginar la de detalls que se’ns escapen. Per això, si un matí us avorriu us podeu apuntar a una visita guiada a peu pels carrerons del Barri Vell que inclou l’entrada al Museu d’Hisòria dels Jueus, els Banys Àrabs, i que passa per gran part de la ciutat, detallant el seu present i, sobretot, el seu passat.
 5. Concert final de Teràpia de Shock. Fa uns mesos, el grup garrotxí Teràpia de Shock va anunciar el seu comiat. Aquest dissabte, a les 8 del vespre, oferiran a Olot l’últim concert on faran un repàs extens a tota la seva trajectòria després de deu anys triomfant.

Fareu alguna cosa d’aquesta llista? Si no, què fareu aquests dies?

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res