5 escapades d’última hora low cost des de Girona

Si sou dels que sempre aneu a última hora, tens les vacances a l’agost o al setembre i encara no saps on anar… us portem cinc destinacions per visitar sense gastar una gran quantitat de diners i que podem visitar agafant el vol des de l’aeroport de la nostra mateixa ciutat. Qui es resisteix a viatjar així?

Londres

Anada i tornada des de 45€ al setembre i 68€ a l’agost

Londres

Podríem visitar Londres deu mil vegades i sempre descobriríem quelcom nou. La capital anglesa ens ofereix infinits plans per passar unes vacances perfectes: visitar monuments històrics com el Palau de Westminster o la Torre de Londres, passejar i anar de shopping per l’Oxford Street o visitar l’alternatiu però màgic barri de Camden. 

París

Anada i tornada des de 40€ al setembre i 62€ a l’agost

Paris

La capital francesa també és una experiència que cal viure almenys un cop a la vida. La ciutat de l’amor ens ofereix visitar llocs únics com la Torre Eiffel, el Museu del Louvre, Notre Dame, Montmatre i, pels més familiars, pot ser l’ocasió perfecta per visitar Disneyland Paris. 

Pisa

Anada i tornada des de 40€ al setembre i 76€ a l’agost 

Pisa

El millor de Pisa no només és la seva popular torre inclinada… és també la seva proximitat amb la ciutat de Florència. Podeu anar a Pisa, visitar-la i passar-hi una nit, i després passar una altra nit a Florència. Dues destinacions en un viatge, per un preu més que adequat!

Brusel·les

Anada i tornada des de 47€ al setembre i 77€ a l’agost

Brusel·les

Us ve de gust una visita a Bèlgica? Brusel·les és una ciutat petita i accessible, fàcil de recórrer a peu i que es pot visitar en dos dies i sense gaires presses. 

Newcastle

Anada i tornada des de 54€ al setembre i 66€ a l’agost

Newcastle

Per acabar amb aquest recull us recomanem una ciutat del nord d’Anglaterra, Newcastle upon Tyne. Encara que és poc coneguda, té un gran encant: barreja una zona moderna amb el barri antic i, encara que és força petita, les úniques dues línies de metro que la recorren ens apropen de l’aeroport al centre i fins als preciosos pobles costaners que estan banyats pel Mar del Nord.  

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars