Viu l’encesa de llums de Nadal de Girona

Ja s’acosta l’època de l’any que genera més bipolaritat a la societat: alguns l’adoren, desitgen amb totes les seves forces que arribi… i altres només pensen en què han fet per merèixer això. Sigui com sigui, s’acosta el moment de tenir tot el dia a la Mariah Carey cantant-nos al cap que tot el que vol per Nadal som nosaltres, el moment de deixar-nos el sou en regals (la gran majoria innecessaris, tot sigui dit) i el moment de trobar-nos amb la família.

Perquè sí, ja podem dir que s’acosta el Nadal! I si ets un d’aquests fanàtics de les celebracions nadalenques segur que no cal que t’expliquem que el proper divendres 24 de novembre Girona reprendrà l’esperit nadalenc amb l’encesa de llums de Nadal.

Els actes començaran a les 18h a Plaça Catalunya, on alumnes de l’Escola de Música Moderna de Girona cantaran Nadales, per deixar pas seguidament a l’alcaldessa i finalment s’encendran totes les llums de la ciutat a les 18:15h.

Però la celebració continuarà a les 18:45h a la Plaça Independència amb una Xocolatada amb l’Associació de Bars i Restaurants de la plaça, seguida d’una actuació del Projecte Educatiu Fama Girona a l’escenari de la plaça de la Independència a les 19h i, finalment, una ballada de la sardana de Nadal a càrrec de la Colla Sardanista Aires Gironins del GEIEG a les 19:30h. I llavors sí que podrem dir-ho alt i clar, ens agradi o no… Benvingut, Nadal!

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res