Vera porta a Girona l’humorista Peyu: aquest dijous, a Pl. Independència

Vera ens porta a Girona un espectacle gratuït! L’operador de telefonia i Internet s’ha unit a l’irreverent humorista Peyu en una singular acció que visitarà diferents municipis catalans cada setmana, que ja ha visitat amb gran èxit Vic, Manresa, Igualada i Berga, i que aquest dijous arriba a Girona! 

En Peyu anunciarà l’inici del espectacle pels carrers de Girona, el proper dijous 28 de setembre abans la seva actuació que tindrà lloc a les 20.00 a la Plaça de l’Independència des d’una camioneta pickup, com els tradicionals venedors ambulants.

Es tracta d’”El venedor amb volant”, un monòleg sobre com podem arribar a ser de ridículs i absurds amb l’ús que fem de les noves tecnologies. Vera, per la seva banda, anunciarà les pròximes poblacions a través de les seves xarxes socials.

Vera i en Peyu col·laboren des del llançament de la marca, el passat mes de febrer del 2023. L’humorista no només és client del nou operador, sinó que representa de manera molt clara la missió que Vera té envers el territori català i la seva gent, ja que va fer arribar 1000 Mb de fibra òptica a casa seva, que es troba a 1000 m d’altitud, a Muntanyola. De fet, en Peyu i la seva història han format part de la campanya publicitària de presentació de Vera. “Per mi és un repte participar-hi, i també em fa molta il·lusió perquè crec que és maco, en un món conservador on només copiem i repetim idees que funcionen, el fet de col.laborar en una acció més transgressora, nova, i que aquí a Catalunya no s’ha fet mai”, ha declarat en Peyu.

Després d’aquest bon inici plegats, Vera volia continuar col·laborant amb en Peyu, i què millor que fer-ho que parlant d’un dels grans punts estratègics de la companyia catalana, que és el procés de digitalització del territori, i a sobre fer-ho amb humor i originalitat, al més pur estil Peyu. Així doncs, l’espectacle segueix un camí paral·lel a la missió de Vera que és anar connectant el territori i la seva gent sent propers, i fent arribar el missatge a peu de carrer i de tu a tu a tots els assistents, valors que la marca comparteix amb en Peyu.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars