Torna un any més la Pista de Gel de Girona

El Nadal a Girona sempre ve acompanyat d’una de les pistes de gel cobertes més grans de Catalunya, concretament, amb 800 m2 de pista i un tobogan de 2,5 metres d’alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu. Enguany la Pista de Gel s’inaugurarà tres dies abans de Nadal, el dissabte 22 de desembre a les 10h del matí, per estrenar les festes.

Igual que l’any passat s’ha dissenyat una targeta regal per poder regalar entrades per patinar a la Pista de Gel a amics i familiars, que es pot sol·licitar enviant un correu a info@firagirona.com. La comunitat universitària té l’entrada a preu reduït (5 euros). El propietari del carnet juntament amb 4 acompanyants, els quals no tenen perquè ser membres de la UdG, es podran aprofitar d’aquest avantatge.

La Pista de Gel i el tobogan estaran en funcionament des del 22 de desembre al 6 de gener de 2018 de 10h a 21h.

A l’interior del Palau de Fires hi haurà dues pistes: una per a principiants i una altra per a patinadors habituals. L’espai per novells està destinat a totes les persones que no saben patinar perquè puguin practicar i adquirir coneixements. Per als més petits, hi haurà elements de suport com pingüins de fusta perquè puguin patinar amb més facilitat.

El preu per patinar és de 8 euros per hora i inclou el lloguer dels patins, mentre que 4 baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 3 euros. També existeix la possibilitat de comprar un abonament de 10 hores per 60 euros, ideal per a famílies o per celebrar festes d’aniversari. L’ús de guants és imprescindible per accedir a la pista. Aquells que no en tinguin, els poden adquirir al Palau de Fires per 1 euro.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res