Torna l’Spring Market König amb una nova edició

Ja ha arribat la primavera i això significa que el König prepara una nova edició de l’Spring Market. Enguany se celebrarà el primer cap de setmana de maig, el divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6.

L’espai, el König Font de l’Abat, es vestirà de primavera per acollir múltiples paradetes, tallers i activitats que han preparat amb més de 25 col·laboradors.

El divendres 4 de maig, a les 18h, Local Market organitzarà un taller infantil de decoració “cakepops”, mentre que a la mateixa hora Jordi Rosich de Roosik & Co realitzarà un taller de joieria en viu on es mostrarà el procés artesanal de creació d’una joia d’or.

El dissabte 5 de maig a les 11h Mª Àngels Arbusé realitzarà un taller d’Instagram on donarà 10 tips per millorar la teva galeria instagràmica (a un preu de 10€). A les 12h Jordi Rosich repetirà el taller de joieria en viu i a les 18h la Núria Ferrer, organitzadora professional i sòcia de la AOPE realitzarà un taller d’ordre i rutines per recollir casa teva en pocs minuts.

Finalment, el diumenge 6 de maig a les 12h es viurà un concert vermout a càrrec del grup de jazz gironí “Counting Off Group”.

Durant tots els dies del market hi trobareu un “nail bar” on s’oferiran les millors manicures, a més de manicures pels més petits de la mà de Perfums & Co. També es podrà gaudir d’una exposició d’art al Corner d’Art i Cultura on hi trobareu il·lustracions, llibres, pintures, etc. I, com cada any, també un espai de degustació gourmet.

A més, organitzen un concurs de fotografia a Instagram en el qual la millor fotografia de l’Spring Market amb el hashtag #SMKONIG2018 podrà endur-se un sopar per a dues persones al seu restaurant.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res