Notice: Trying to get property '_case27_listing_type' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/my-listing/includes/integrations/wp-job-manager/listing-fields/index.php on line 168
Primers noms confirmats del Tempo sota les Estrelles | Girona Secreta

Primers noms confirmats del Tempo sota les Estrelles

El festival ha avançat aquests dos grups que actuaran a l’escenari de la Plaça dels Jurats en l’anomenat Auditori Tempo

Enguany el festival Tempo sota les Estrelles compleix 10 anys programant concerts i ofertes gastronòmiques convertint-se en tot un referent cultural a la ciutat de Girona. La propera edició tindrà lloc del 19 de juliol al 12 d’agost a la Plaça dels Jurats i al Passeig Arqueològic del Barri Vell, amb les actuacions de dos grups que ja han avançat: Marlango i Tortured Soul.

La banda de Leonor Watling i Alejandro Pelayo, més coneguts com a Marlango, van oferir un dels concerts més memorables que es recorden al Tempo en aquests 10 anys de festival. Aquesta vegada tornen com a caps de cartell per repassar els seus temes clàssics i avançar algunes cançons del que serà el seu nou disc. Per altra banda, el trio de Brooklyn amb el nom de Tortured Soul tocarà per primera vegada a Girona oferint una proposta molt personal de funk i acid jazz amb ritmes electrònics.

Marlango actuarà el divendres 20 de juliol i sortirà amb un preu de venta d’entrades de 28€ (IVA inclòs), mentre que Tortured Soul actuarà el dijous 26 de juliol amb un preu d’entrada de 17€ (IVA inclòs). Les entrades es posaran a la venta al públic a partir de dilluns 21 de maig a través de la web www.tempogirona.cat. Albert Candela, director del festival, comenta que estan “molt satisfets i il·lusionats d’haver arribat a les 10 edicions del festival i de cara a principis de juny, anunciarem la resta de concerts amb algunes sorpreses interessants”.

El festival Tempo sota les Estrelles defineix 3 espais amb personalitat pròpia al cor del Barri Vell. En primer lloc, l’Auditori Tempo amb una programació musical de soul, jazz i pop de la mà d’artistes de renom. En segon lloc, el Village Tempo amb una oferta gastronòmica variada de km0 i concerts gratuïts. Per últim, han incorporat un tercer espai anomenat Terrassa Tempo, una zona per a sopars de grup i empresa on es pot gaudir dels concerts amb vistes privilegiades a l’escenari.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up