Et cases? Girona Wedding Breakfast 2019

Després de l’èxit de les anteriors edicions del Girona Wedding Breakfast, el pròxim 9 de març es presenta la sisena edició, que tindrà lloc a l’Hotel Can Xiquet… un lloc que respira elegància, sofisticació, luxe i comoditat. Compta amb diferents espais rodejats de magnífics jardins i una terrassa amb les millors vistes a l’Alt Empordà en un entorn natural excepcional.

A més, aquesta pròxima edició comptarà amb la presència de nous col·laboradors i professional del món dels casaments que estaran a la vostra disposició durant l’esdeveniment per assessorar-vos en tot el que necessiteu. Pel Girona Wedding Breakfast han passat agències de viatges, marques de complements i decoracions florals, fotògrafs i videògrafs, cantants, càtering… i molts més!

És un esdeveniment creat per la Sílvia i la Cristina, dues apassionades del món dels casaments, l’organització d’esdeveniments i els petits detalls que marquen la diferència. El GWB, com indica el seu nom, és un esmorzar que ofereix un tracte personalitzat, agradable i distes, on les parelles assistents poden sentir-se com a casa, poden conversar entre elles i alhora es crea un primer vincle molt més proper i sòlid amb els professionals que faran del seu casament un gran dia.

El Girona Wedding Breakfast te un cost de 6€ per parella i si voleu fer el taller d’invitacions de casament DIY 56€.

Accedir a les inscripcions 

 

 

 

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res