MIFAS organitza un festival amb l’Orquestra Diversiones i els Diables de l’Onyar

Per celebrar el 40 aniversari del Grup MIFAS el proper 27 de setembre se celebrarà una gran festa a la Copa de Girona. El festival MIFASFest agruparà un conjunt de concerts i actuacions obertes a tots els públics: persones associades, famílies, entitats, empreses i qualsevol persona que s’hi vulgui unir. Totalment gratuït!

En un esdeveniment presentat per Fel Faixedas, un dels tres membres fundadors de Teatre de Guerrilla i ara col.laborador al programa Islàndia de RAC 1, també se celebrarà un concert de la banda President Xai, una jove banda de les comarques gironines que uneix soul, rock i ska amb l’objectiu de crear un directe enèrgic i dinàmic, amb un repertori de temes propis en català i algunes versions de grups i artistes internacionals i un altre de la divertida Orquestra Di-Versiones, un espectacle per a tots els públics que triomfa a totes les festes majors gràcies a les seves versions esbojarrades de cançons de l’estiu.

D’aquesta manera, el MIFASFest començarà amb una cercavila a les 20h amb els Diables de l’Onyar que recorrerà Plaça Catalunya, el Pont de Pedra, el Carrer Santa Clara, Plaça Independència i finalment La Copa. A les 21h, ja a La Copa, arribarà President Xai per arrancar la festa musical. Posteriorment, a les 22h, els Diables realitzaran un espectacle de foc. Un cop acabi, finalment, a les 22.30h a La Copa arribarà l’Orquestra DiVersiones.

A més, a la zona de La Copa hi trobareu diversos food trucks on gaudireu de la gastronomia de Bye Bye Blat, Feel the Wok, La Relíquia, Martina Sweet Cakes o La Creperia de Laura, entre d’altres.

El Grup MIFAS, 40 anys de treball social

Des de 1979, a MIFAS ha mantingut l’esperit de treballar per a la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial de la demarcació de Girona. Creada i gestionada per persones amb discapacitat, la seva missió és aconseguir la independència econòmica i la justícia social del col·lectiu. Representen i son la veu de les persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i defensar els seus drets.

Avui compten amb més de 5.000 persones associades, totes amb discapacitat física, orgànica i sensorial. Els 40 anys de trajectòria professional, humana i social, els avalen i posicionen com a l’entitat referent de Catalunya. Compromesos en millorar la situació del col·lectiu, cada dia defensen el que ens correspon: la igualtat entre tots els ciutadans.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars