Arriba a Girona el Handmade Christmas: la primera fira de manualitats nadalenques del món

Del 6 al 8 de desembre la Fira de Girona acollirà el Handmade Christmas Festival, la primera fira de manualitats nadalenques del món.

Si ets un apassionat del Do it yourself i cada any esperes amb il·lusió l’arribada del Nadal, el Handmade Christmas és la teva fira. Serà el punt de trobada d’alguns dels millors expositors i de les activitats més innovadores: tallers de decoració, d’arbres de nadal, de centres de taula, de corones…

Després de sis edicions del Handmade Festival a Barcelona es volen centrar en una edició especial nadalenca que neix enguany i han escollit Girona per celebrar-hi la primera edició.

El Handmade Christmas vol ser un espai on durant tot el dia tindreu una àmplia oferta de tallers gratuïts per adults on crear el vostre propi regal. “Es tracta de conscienciar del valor dels objectes fets a mà… és una manera de sortir del consumisme del Nadal”.

Durant tota la fira es realitzaran més de 75 tallers, alguns gratuïts i altres de pagament, amb diferents influencers del sector DIY i emprenedors perquè pogueu crear el vostre regal ideal. Seran tallers amb places limitades a 15 persones.

Trobareu tota la informació a la seva pàgina web oficial.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res