Música a l’aire lliure: Festival Tempo ’17

Sota el lema de “Connecta’t amb les estrelles”, del 20 de juliol al 30 d’agost torna el festival Tempo amb un cicle de concerts sota les estrelles. El Tempo [sota les estrelles] és el festival de referència de l’estiu de la ciutat de Girona per excel·lència, ja que, durant 3 intenses setmanes entre els mesos de Juliol i Agost, omplirà de suaus melodies musicals alguns dels indrets més màgics i bonics del Barri Vell.

La Plaça dels Jurats serà l’escenari dels concerts. Un auditori a l’aire lliure per gaudir d’una experiència musical única, amb les millors propostes musicals nacionals i internacionals. Un muntatge efímer però de primer nivell que persegueix l’excel·lència en l’experiència del concert.

D’altra banda, i a resguard de la catedral de Girona es troba un dels jardins més bonics que podem trobar a la ciutat: els del Passeig Arqueològic, transformats durant uns dies en el Village Tempo.

Village Festival TempoUn espai que es converteix en centre cultural de la ciutat a l’estiu. Música en directe amb gran varietat d’estils i formacions, mercat gastronòmic, tallers literaris (TEMPO LLIBRES, TEMPO DE POESIA) o diversió pels més menuts (TEMPITO).

Alguns dels artistes que estaran presents al festival són l’empordanès Sanjosex, La Barcelona Jazz Orquestra amb Anthony Strong, el conjunt Fred i Son, el gran Manu Guix que farà un repàs de la seva carrera i ens oferirà, segur, moments de gran emoció juntament amb el seu piano i una gran banda.

A més hi haurà un parell de concerts sorpresa que pròximament s’anunciaran per les xarxes socials del festival, així que esteu atents als “Tempo Inesperats”!

Per a més informació sobre horaris i preus de les entrades consulteu la web de Festival TEMPO

*Font de les imatges: temposotalesestrelles.com 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars