El quart Sopar Dels Miralls obre inscripcions amb l’objectiu de consolidar-se

Tot a punt per la quarta edició d’El Sopar dels Miralls, una nit única que dona suport a la recerca biomèdica feta des de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI). Avui s’ha presentat l’esdeveniment en un acte a l’IDIBGI en el qual s’han obert les inscripcions al sopar.

Emmirallar-se en algú, seguir-ne l’exemple i/o imitar-lo és un desig compartit per molta gent, grans i petits. L’oportunitat de compartir taula amb la persona per qui es té admiració, acompanyada d’una bona causa i d’un espai emblemàtic, és la fórmula que genera El Sopar dels Miralls. Enguany, la vetllada se celebrarà divendres 15 de març al Mas Solà. Organitzat conjuntament per a l’IDIBGI i PlanellaEvents, l’esdeveniment té l’objectiu de recollir fons per a la recerca.

Primers amfitrions confirmats

Aquesta serà la quarta edició d’aquesta iniciativa amb un format original que ha tingut molt bona acollida. Aquest és compta amb la participació d’amfitrions com Laia Palau, Glòria Serra, Martí Gironell, Martí Peraferrer, Magda Carlas, Tomas Molina, Laura Rosel, Maria Xinxó, Dr. Ramon Brugada, Raquel Sans, Marta Bosch, Ada Parellada, Àngels Gonyalons, Antoni Bassas, Pilarín Bayés, Patrícia Plaja, Lluís Roura, Vicenç Villatoro, Josep Puigbó, Santiago Niño-Becerra, a l’espera de completar la participació final.

En el mateix acte de presentació, també s’ha mostrat un element que ha acompanyat cada edició: el davantal, símbol del sopar. El davantal és el detall que es dona als amfitrions, que de manera desinteressada participen d’aquest esdeveniment i que en són els principals protagonistes. A cada edició el color és diferent i en aquesta ocasió serà de color vermell.

Com participar-hi?

El Sopar dels Miralls està pensat perquè tothom hi pugui participar. Particulars i empreses de tot tipus poden trobar la manera d’afegir-se al compromís social que suposa el fet de recolzar la recerca biomèdica d’una manera original i atractiva. Per als particulars, pot ser un motiu per sortir a sopar, un bon regal original (aniversari, sorpresa…) o be l’excusa per compartir una nit amb les amistats. Per a les empreses, és una oportunitat per a poder estar representades i donar un suport visible a una causa important, com és la recerca per millorar la salut de totes i tots. Alhora, aquesta és una experiència única per compartir amb el personal de l’empresa, o bé per a convidar a clients i/o proveïdors. 

L’organització permet escollir l’amfitrió amb qui es vol compartir taula, i també ofereix l’oportunitat de proposar-ne de nous, en el cas que es vulgui alguna persona en concret. Les persones que no puguin assistir al sopar i igualment es vulguin sumar a la iniciativa amb la seva aportació, podran participar amb el plat “0”.

La reserva de taules es pot fer a través de la web www.elsopardelsmiralls.cat, per correu electrònic (hola@elsopardelsmiralls.cat) o bé per telèfon o Whatsapp (972 21 84 82 / 609312254).

Els menús es poden comprar de manera individual o col·lectiva, en el cas d’organitzacions, entitats o empreses que vulguin fer la reserva d’una taula sencera amb un amfitrió o amfitriona concret. La idea principal és que un col·lectiu i/o empresa adquireixi una taula sencera de 8 o 10 comensals més la persona rellevant. En el cas que es vulgui participar a títol individual o no complementant un taula, s’haurà de fer la petició plantejant 5 opcions d’amfitrió o amfitriona. A més, també hi ha l’opció de fer una sorpresa a alguna persona propera convidant-la a participar en aquest esdeveniment únic.

Els organitzadors de l’esdeveniment conviden a la ciutadania a proposar noms propis de persones destacades que podrien afegir-se a les figures públiques que ja col·laboren amb l’acte. El preu d’una taula amb 8 comensals és de 960 €, el d’una taula de 10 comensals és de 1.200 €, el d’un menú individual és de 120 € i el plat “0” representa una aportació de 60 €.

Sobre l’IDIBGI

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) fa recerca translacional per millorar la salut i la cura de les persones. L’IDIBGI s’organitza en 23 grups de recerca distribuïts en cinc àrees científiques (Cardiovascular i Respiratòria, Metabolisme i Inflamació, Neurociències, Oncohematologia i Salut Mental) que agrupen més de 400 persones, entre professionals de la salut i investigadors bàsics, a les comarques gironines.

L’IDIBGI és una fundació pública integrada per la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català Salut (ICS) Girona, l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) Girona, i la Universitat de Girona. És un centre CERCA (Centres de Recerca de Catalunya) des de l’any 2005.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars